Selecteer een pagina

Gedichten van Inge

Over mij

Wat leuk dat je op mijn website terecht bent gekomen. Ken je me nog niet dan stel ik me aan je voor: mijn naam is Inge de Kroon-van Rooij. Ik ben 54 jaar, al ruim 30 jaar gelukkig getrouwd met Marcel en we zijn trotse en dankbare ouders van zoon Tijn en dochter Louise. 

Een van mijn hobby’s is het maken van gedichten. Waar ik gelukkig van word? Mensen helpen. En soms komen die twee samen: als ik iemand via een gedicht kan raken en daarmee kan helpen.

Bedankt voor je interesse.

En nu ben ik ook benieuwd naar jou. Hoe ben je op mijn website terechtgekomen? Schrijf je zelf ook gedichten, of zoek je een gedicht voor een bepaalde gelegenheid? Ik hoor graag van je.

Groetjes van Inge

Veelgestelde vragen

Waar kan ik jouw gedichten vinden, Inge?

Klik hierboven op de oranje knop “Lees mijn gedichten” of klik in de menubalk bovenin op “Gedichten”. Bij ieder gedicht kun je via de zoekbalk op trefwoord zoeken. Of filter op onderwerp.

Gedichten van voor 2021, die nog niet op de website staan, kun je vinden op Instagram en Facebook, en sommige ook op LinkedIn. De icoontjes daarvoor staan op deze website.

Je zou een bundel moeten maken!

Wat een leuk compliment, dankjewel. Dat hoor ik vaker. In wat voor soort bundel ben jij geïnteresseerd? Een bundel over allerlei onderwerpen? Of een bundel over 1 thema, zoals feestelijke aangelegenheden, of rouw? Of misschien een bundel met losse gedichtenkaarten die je als ansichtkaart kunt gebruiken? Ik hoor graag van je.

Kun je een gedicht maken over…

Dichten op verzoek is niet zo mijn ding, maar vraag het me gerust. Ik merk vanzelf of de woorden komen… of niet. Dat is elke keer een verrassing.

Mag ik je gedicht delen?

Graag. Deel het hele plaatje, dus niet overtypen want ik ben nogal een pietje-precies wat de indeling, punten en komma’s en zo betreft.

Deel je liever de kale tekst zonder het plaatje? Bij veel van de gedichten staat een knop om die te downloaden, inclusief naamsvermelding. Staat die downloadknop er nog niet, laat me dat dan weten. Ik vind het fijn om te horen waarvoor je het gedicht wil gebruiken. 

Neem contact met me op